Startsida

Välkomna till Entréskolan i Stockholm!

För dig som inte blivit antagen men är intresserad av en skolplats hänvisar vi till att ställa er i vår elevkö.
Du kan också kontakta oss direkt för att få status på hur platsmöjligheten ser ut inför hösten. 

Fastigheten flygbild

 

 

ESTETISK GRUNDSKOLA MED AKTIVT LÄRANDE ÅK 4-9
Entréskolan står för entreprenörskap, vilket ska vara en röd tråd genom utbildnings-Sverige och en viktig del är att utveckla vårt samarbete med företag och samhället runt omkring oss. Genom den estetiska inriktningen får eleverna vara skapande och kreativa vilket smittar av sig på de teoretiska ämnena.

Vår undervisning bygger på ett aktivt lärande med ett kreativt skapande utifrån estetiska uttrycksformer i ämnesintegrerade arbetsområden. De estetiska uttrycksformerna är integrerade med de teoretiska ämnena i hela skolans arbete men du kan också välja att fördjupa dig mer inom en uttrycksform som musik, dans, teater eller bild/slöjd genom vårt estetiska tillval.

SKOLANS PLACERING OCH LOKALER
Skolan är placerad i fantastiska lokaler nära skogsområde och sjön Trekanten i Gröndal på Lövholmsvägen 61. Lokalerna är helt ombyggda under 2016-2017 för att passa skolan. 

ANTAGNING
För skolplacering till hösten 2018 tar vi emot elever i årskurserna 4-9 och ni ansöker enkelt här på hemsidan under ansökan. Vi tar emot i köordning. Det går även bra att ställa yngre barn i kö för skolstart senare år. Det går även bra att söka till oss under pågående termin och vi tar då emot nya elever i mån av plats.

Har ni frågor, funderingar, vill veta mer eller boka in ett personlig studiebesök är ni välkomna att kontakta oss enligt nedan. 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Rektor: 070-88 99 629

Växel: 010-20 70 777
Huvudkontor: 073-970 97 30
Utbildningschef: 070-88 99 608

 

Byggnad

Byggnad 3

 

 

Stranden

Fastigheten flygbild 2

Google

Interior huvudentre 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Log in

create an account