Välkomna till Entréskolan i Stockholm!

Öppet hus!

Torsdag 28 november 2019
Kl 17 - 19

Fastigheten flygbild

ESTETISK GRUNDSKOLA MED AKTIVT LÄRANDE ÅK 4-9

Entréskolan i Stockholm är en estetisk grundskola med högt ställda förväntningar på elever och lärare. Här går idag cirka 220 elever i årskurserna 4 till 9.

Våra engagerade lärare arbetar varje dag med att eleverna utvecklar sina förmågor samtidigt som de hittar glädjen i ett aktivt lärande där entreprenörskap är en av grundstenarna. Vår undervisning bygger på ett aktivt lärande med ett kreativt skapande utifrån estetiska uttrycksformer i ämnesintegrerade arbetsområden. De estetiska uttrycksformerna är integrerade med de teoretiska ämnena i hela skolans arbete men man fördjupar sig också mer inom en uttrycksform som musik, dans, teater eller bild/slöjd genom våra estetiska profiler.

SKOLANS PLACERING OCH LOKALER
Skolan är placerad i fantastiska lokaler nära skogsområde och sjön Trekanten i Gröndal på Lövholmsvägen 61. Lokalerna är helt ombyggda under 2016-2017 för att passa skolan.

@entreskolansthlm

Byggnad