Ansökan

Många elever som söker till oss på Entréskolan är intresserade av våra estetiska profiler men det går även bra att söka och gå på skolan utan val av estetisk profil. Vi tar varje läsår in nya elever i åk 4 och till övriga årskurser i mån av plats.

Du kan när som helst på året ställa ditt barn i kö till Entréskolan. Vill du börja under pågående termin ber vi dig även ta kontakt med antagningen via mail eller telefon. I annat fall gäller din ansökan till höstterminen det år du anger.

Urvalskriterier
1. Antagningsprov - Nyhet! Gäller för antagning inför HT2020.
2. Syskonförtur
3. Ansökningsdatum

Ansökan till kommande läsår eller senare
Vår antagningsperiod är i februari varje år. Då skickas erbjudande om plats ut till de elever som står först i vårt kösystem utifrån våra urvalskriterier. När du har fått ett erbjudande om plats med posten har du cirka en till två veckor på dig att tacka ja till platsen. Tackar du nej går erbjudandet om plats vidare till nästa elev i kö. Det går även bra att ansöka om en plats efter antagningsperioden men du får då ett erbjudande i mån av plats.

Ansökan att börja omgående
Du kan även ansöka om att börja på Entréskolan under pågående läsår. Du skriver då i kommentarrutan i ansökningsformuläret att du önskar börja på Entréskolan omgående samt Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi kommer då att kontakta dig om det finns plats eller inte. Tidpunkten för skolstart bestäms då i överenskommelse rektor och familjen.

Instruktioner inför ansökan
Du ansöker till Entréskolan genom att fylla i vårt formulär genom att klicka på länken till respektive skola längst ner på sidan. I kommentarsrutan kan ni ange önskemål om val till våra estetiska profiler: dans, teater, musik eller bild/slöjd. För att vi ska kunna administrera din ansökan i vårt system krävs att du lämnar person- och adressuppgifter för elev och vårdnadshavare. När du gjort din ansökan kommer du att få ett mail med inloggningsuppgifter för att kunna uppdatera kontaktuppgifterna i din ansökan.

För att ställa en elev med skyddad identitet i kö kontaktar du antagningen direkt.

Välkommen med din ansökan!


Har ni frågor gällande ansökan och antagning eller önskar börja under pågående termin kontaktar ni antagningen

Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 073-970 97 30
Vxl: 010-20 70 777

 

Log in

create an account